Acasa Noutati Volumul vânzărilor Geely Automobile Holding pentru februarie 2022

Volumul vânzărilor Geely Automobile Holding pentru februarie 2022

volumul vânzărilor Geely Automobile Holding pentru februarie 2022 s-a ridicat la 78.478 de unități, ceea ce reprezintă cu aproximativ 2% mai mult decât cifrele de anul trecut.

Geely Auto a anunțat că vânzările totale ale Geely Automobile Holding în februarie 2022 s-au ridicat la 78.478 de unități, ceea ce înseamnă o creștere de aproximativ 2% față de aceeași perioadă a anului trecut, dar cu aproximativ 46% mai mică față de ianuarie 2022, în principal din cauza lipsei de cipuri pentru sisteme electronice stabilizarea dinamică a mașinilor (ESP) și sărbătorile de Anul Nou (Anul Nou Chinezesc).

În segmentul mașinilor alimentate cu surse de energie noi (ecologice) (inclusiv BEV, PHEV și HEV), Geely Automobile Holding, care include divizii ale Geely, Geometry, Lynk & Co, Zeekr și Livan, a vândut 14.501 de unități în februarie, reprezentând 18,5% din piață, stabilind un nou record.

Exporturile grupului au crescut cu aproximativ 34,5% de la an la an la 9.851 de unități în februarie 2022, inclusiv vânzările pe piața din Orientul Mijlociu au crescut cu 118% față de perioada corespunzătoare a anului trecut. În ceea ce privește modelele, Tugella și-a păstrat poziția de cel mai bine vândut model din segmentul C din Arabia Saudită. Un alt model de stele Coolray a fost mult timp în TOP 3 în ceea ce privește vânzările pe segmentul său pe piețele din Filipine, Arabia Saudită, Qatar și Kuweit, respectiv. În februarie, cea mai mare reprezentanță Geely din Africa a fost deschisă la Cairo, Egipt și, în aceeași perioadă, Filipine a lansat noul Emgrand (a patra generație Emgrand), destinat celui mai mare segment de piață, piața sedanelor subcompacte.

Vânzările totale ale Lynk & amp; Co s-au ridicat la 10.524 de unități. O versiune neagră specială a modelului Lynk & Co 05+ a fost, de asemenea, lansată oficial, adăugând un nou membru familiei SUV Lynk & amp; Co. În plus, în februarie, celebrul pilot de curse Ma Qinghua s-a alăturat echipei Lynk & Co, devenind singurul șofer chinez din WTCR în 2022. Este de așteptat ca odată cu sosirea lui Ma Qinghua, echipa Lynk & Co să poată face o nouă descoperire după ce Lynk & Co a devenit prima echipă care a câștigat campionul WTCR 3 ani la rând în istoria WTCR.

Producția de mașini Geely Automobile Holding sub marca ZEEKR a început pe 23 octombrie 2021. De atunci și până la sfârșitul lunii februarie 2022, au fost produse în total 12.453 de vehicule sub marca ZEEKR. Dintre acestea, 2.916 unități în februarie.